Select Page

Benvolguts amics,

L’edició d’enguany del #KaliuPark ja porta una mica més d’una setmana en funcionament i ha estat realment fantàstic veure com us hi heu divertit, com heu gaudit de les actuacions i tallers del #KaliuCreatiu , com els nens i nenes han jugat als espais del #KaliuLúdic i com tothom ha passat una molt bona estona patinant o baixant pel tobogan de gel.

Matins i tardes plens d’activitats i vivències que, esperem, facin que aquest Nadal esdevingui inoblidable per a tots els que ens heu visitat i per a tots els que encara ho heu de fer.

Nosaltres estem encantats d’ajudar-vos a que així sigui, tot l’equip de persones que hi treballem tractem de que la vostra visita sigui tal i com heu esperat que sigui, i així seguirem fins el dia 7 de gener, dia en el que ens haurem d’acomiadar tot esperant retrobar-nos-hi en l’edició del Nadal de l’any 2018, any que tot just iniciarem en unes hores.

Aprofitem aquest post per a desitjar-vos un molt molt molt Feliç 2018 i esperem que gaudiu de nou de tot el que encara ens queda per viure al Kaliu Park d’enguany, que és molt !!!!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Kaliu Park torna a ser un èxit de públic

Kaliu Park torna a ser un èxit de públic

Kaliu Park, l’espai lúdic de Nadal de L’Hospitalet, ha tornat a ser un èxit de públic i tot un referent de les festes nadalenques, no tan sols de la ciutat sinó d’arreu de Catalunya.

Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’H, obre divendres a La Farga

Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’H, obre divendres a La Farga

El Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet, tornarà a obrir portes el proper divendres, 20 de desembre, a La Farga Centre d’Activitats, amb la gran pista de gel, el tobogan gegant, el Circ d’Hivern i diferents activitats lúdiques, espai de jocs, tradicions i espectacles per a infants i joves.

Tanquem amb 125.000 gràcies!

Tanquem amb 125.000 gràcies!

Kaliu Park, l’Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet ha tancat les seves portes amb un increment d’usuaris de l’espai de gel, la pista de patinatge i tobogan.

Share This