Select Page

L’alcaldessa, Núria Marín, i el regidor de Cultura, David Quirós, han visitat avui Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet, que enllesteix els darrers preparatius per obrir les seves portes aquest  dijous, 21 de desembre, a La Farga de L’Hospitalet.

Kaliu Park torna amb més força oferint moltes més propostes d’oci, lleure, i esport per completar l’agenda de Nadal a L’Hospitalet amb un munt d’activitats per a tots els públics. L’alcaldessa ha assenyalat que “l’oferta lúdica s’ha ampliat molt en aquesta edició, de manera que queda pràcticament ple d’activitats infantils el recinte de la Farga aquest Nadal”.

La Farga Centre d’Activitats acollirà fins al 7 de gener una gran pista de patinatge sobre gel, un tobogan gegant i un espai amb jocs, tradicions, música i art. Tot plegat conformarà el Kaliu Park, previst durant les vacances escolars, en tres espais diferenciats: Kaliu Gel, Kaliu Creatiu i Kaliu Lúdic.

Kaliu Gel
Al Kaliu Gel trobarem la pista de gel i el tobogan gegant. La pista de gel, construïda per l’empresa WWIP tindrà una superfície de 1.500 m2 on es podrà patinar amb lloguer de patins. Hi haurà uns 200 m2 de pista infantil per als patinadors primerencs.

El tobogan gegant tornarà a fer les delícies de tothom i serà una de les grans atraccions del Kaliu Park. En els seus 50 metres de llarg per 14 metres d’ample podran lliscar grans i petits. N-Ice és l’encarregada d’instal·lar aquesta estructura.

Kaliu Creatiu
L’espai per desenvolupar els talents artístics serà aquest any el Kaliu Creatiu on hi haurà tallers de circ i percussió, música infantil amb concerts en directe i activitats de ball . El circ el portarà, amb una gran carpa, el Festival Per Amor L’Hart, de l’entitat hospitalenca Bipolart, que presentarà l’espectacle de circ d’hivern Estrellats, on es veuran fins a 14 espectacles diferents. L’entitat també farà diferents tallers de circ.

La música vindrà de la mà de Lali BeGood, que amb tres concerts en directe, portaran el kindie rock a totes les famílies visitants de KaliuPark. Lali BeGood actuarà els dies 23 i 29 de desembre a les 17.30 hores, i el 7 de gener amb una gran concert de fi de festa, també a les 17.30 hores.

En aquests espais, i durant totes els dies de Kaliu Park hi haurà tallers i actuacions de dansa urbana, a càrrec de Street Dance Area, i tallers de percussió, amb l’Escola Drum Team.

Kaliu Lúdic
El Kaliu Lúdic està reservat per a un munt d’activitats, també per a tots els públics, entre les quals trobarem esports: bàsquet 3×3, tennis de taula i espais de lleure amb un rocòdrom inflable, el Món del Joc i una ludoteca infantil.

El Kaliu Park rebrà la visita del Pare Noel, els dies previs de Nadal, i del Patge Reial, perquè tots els nens i les nenes puguin lliurar-los les seves cartes.

L’entrada és lliure per a tothom, excepte les activitats de Kaliu Gel per a les quals caldrà obtenir una entrada. Kaliu Park obrirà cada dia, del 21 de desembre al 7 de gener, des de les 11 hores fins a les 21 hores. Hi haurà horaris especials el dia 25 de desembre (d’11 a 14 h i de 17 a 21 h) i el 31 desembre (d’11 a 19 h).

Més informació a: Agenda Kaliu Creatiu. I també a www.l-h.cat/webs/especials/nadal.

Accediu a d’altres articles de la nostra actualitat!!

Kaliu Park torna a ser un èxit de públic

Kaliu Park torna a ser un èxit de públic

Kaliu Park, l’espai lúdic de Nadal de L’Hospitalet, ha tornat a ser un èxit de públic i tot un referent de les festes nadalenques, no tan sols de la ciutat sinó d’arreu de Catalunya.

Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’H, obre divendres a La Farga

Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’H, obre divendres a La Farga

El Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet, tornarà a obrir portes el proper divendres, 20 de desembre, a La Farga Centre d’Activitats, amb la gran pista de gel, el tobogan gegant, el Circ d’Hivern i diferents activitats lúdiques, espai de jocs, tradicions i espectacles per a infants i joves.

Tanquem amb 125.000 gràcies!

Tanquem amb 125.000 gràcies!

Kaliu Park, l’Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet ha tancat les seves portes amb un increment d’usuaris de l’espai de gel, la pista de patinatge i tobogan.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Share This