Select Page

Amics,

De nou us convidem al #KaliuBlog i en aquesta ocasió ho fem per tal de transmetre-us el nostre agraïment més sincer, ja que un cop tancada l’edició d’aquest any i havent-ne fet balanç, és moment de donar les gràcies de tot cor a tots els que ens heu visitat i a tots els que heu fet possible el Kaliu Park.

Més enllà de dades i xifres, de les que ja us en vàrem parlar al nostre darrer article, ara el que volem és senzillament agrair,  valorar i tenir molt present l’esforç, les hores de treball i la dedicació de totes les persones que hi han treballat, en qualsevol dels tres espais, així com a tot el personal que s’ha encarregat de que tot estigués a punt cada dia a les 11 quan hem obert les portes. A tots ells i elles, moltes gràcies!!

I bé, com no podria ser d’altra manera, tanquem aquest post donant-vos les gràcies a tots els que ens heu visitat, us donem les gràcies per fer-nos confiança i venir a divertir-vos amb nosaltres en el vostre temps compartit amb famílies i amics, ha estat un plaer atendre-us a tots.

Ara, és moment d’avaluar i millorar qualsevol aspecte del Kaliu Park, tot tractant de que l’edició del proper any sigui encara millor que la que tot just acabem de tancar.

Fins aleshores, us desitgem a tots un meravellós 2018 i us recordem que a La Farga Centre d’Activitats no ens aturem mai i sempre estem oferint-vos experiències i vivències de tot tipus, informeu-vos-en en el nostre web!!

 

Accediu a d’altres articles de la nostra actualitat!!

Kaliu Park torna a ser un èxit de públic

Kaliu Park torna a ser un èxit de públic

Kaliu Park, l’espai lúdic de Nadal de L’Hospitalet, ha tornat a ser un èxit de públic i tot un referent de les festes nadalenques, no tan sols de la ciutat sinó d’arreu de Catalunya.

Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’H, obre divendres a La Farga

Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’H, obre divendres a La Farga

El Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet, tornarà a obrir portes el proper divendres, 20 de desembre, a La Farga Centre d’Activitats, amb la gran pista de gel, el tobogan gegant, el Circ d’Hivern i diferents activitats lúdiques, espai de jocs, tradicions i espectacles per a infants i joves.

Tanquem amb 125.000 gràcies!

Tanquem amb 125.000 gràcies!

Kaliu Park, l’Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet ha tancat les seves portes amb un increment d’usuaris de l’espai de gel, la pista de patinatge i tobogan.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Share This