Select Page

Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet ha tancat les seves portes complint el seu objectiu principal: viure la experiència del nadal en família, a través del joc i de les diferents activitats amb caràcter i dinàmiques pròpies.

Un total de 120.000 persones han passat per La Farga de L’Hospitalet per gaudir de la proposta lúdica per a totes les famílies i que per segon any consecutiu s’ha instal·lat en el recinte hospitalenc.

L’organització del Kaliu Park s’ha mostrat prou satisfeta per la xifra de visitants durant els 18 dies de celebració d’aquest esdeveniment familiar. A més cal remarcar que els visitants del Kaliu Park han estat majoritàriament de L’Hospitalet i Àrea Metropolitana, amb Barcelona com a ciutat destacada, així com d’altres indrets de diferents comarques de Lleida, Tarragona i Girona.

L’Ajuntament de L’Hospitalet i La Farga han apostat aquest any per potenciar tres grans espais diferenciats: el Kaliu Gel, Kaliu Creatiu i Kaliu Lúdic per donar opcions als més petits i també a joves i famílies senceres que han gaudit d’aquesta proposta nadalenca de la ciutat de L’Hospitalet.

El Kaliu Gel, amb la pista de gel i el tobogan, han estat les atraccions estrella del Kaliu Park on milers de patinadors i patinadores han gaudit dels 1.600 m2 de pista, i altres han gaudit lliscant-se pel tobogan gegant. Les empreses catalanes WWIP i N-ICE han estat les encarregades de la producció i gestió d’aquestes activitats.

Ha estat força exitós el Kaliu Creatiu, obert a propostes d’entitats de la ciutat com Per Amor a L’Hart, que cada dia ha fet una representació del Circ d’Hivern, amb tot l’aforament esgotat diàriament. Han estat també força participatius els tallers de circ de la mateixa entitat, així com els tallers de dansa urbana a càrrec d’Street Dance Area, de percussió amb l’Escola Drum Team i el taller de maquillatge. La música en directe també estat protagonista amb els concerts de Lali BeGood.

El Kaliu Lúdic ha estat l’espai on tothom ha pogut interactuar jugant a ‘El Món del Joc’ o amb les propostes esportives del bàsquet 3×3 i el tennis taula.

Kaliu Park tornarà l’any vinent amb altres novetats i amb l’objectiu de seguir amenitzant el Nadal a la ciutat, amb totes les propostes possibles en un marc com La Farga Centre d’Activitats, recinte multidisciplinar que ja es prepara per a una primera meitat d’any farcida d’esdeveniments, el proper la III edició del Saló del Cinema i les Sèries, prevista per al 2, 3 i 4 de febrer.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Kaliu Park torna a ser un èxit de públic

Kaliu Park torna a ser un èxit de públic

Kaliu Park, l’espai lúdic de Nadal de L’Hospitalet, ha tornat a ser un èxit de públic i tot un referent de les festes nadalenques, no tan sols de la ciutat sinó d’arreu de Catalunya.

Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’H, obre divendres a La Farga

Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’H, obre divendres a La Farga

El Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet, tornarà a obrir portes el proper divendres, 20 de desembre, a La Farga Centre d’Activitats, amb la gran pista de gel, el tobogan gegant, el Circ d’Hivern i diferents activitats lúdiques, espai de jocs, tradicions i espectacles per a infants i joves.

Tanquem amb 125.000 gràcies!

Tanquem amb 125.000 gràcies!

Kaliu Park, l’Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet ha tancat les seves portes amb un increment d’usuaris de l’espai de gel, la pista de patinatge i tobogan.

Share This