Select Page

Benvolguts amics,

L’Street Dance tindrà molt de protagonisme en l’edició del #KaliuPark d’enguany, dins de l’espai #KaliuCreatiu , i els amics d’ Street Dance Area ens oferiran excel·lents actuacions i engrescadors tallers amb els que petits i grans podem iniciar-nos en aquesta divertida i interessant disciplina.

De ben segur que n’esteu interessants, oi? Doncs us en facilitem tots els horaris i dates, així com dates i horaris de tota la resta d’actuacions i activitats del Kaliu Creatiu:

Consultar/Descarregar agenda

Animeu-vos i gaudiu d’una activitat que us engrescarà a tots, gaudiu del #NadalLH !!!

Accediu a d’altres articles de la nostra actualitat!!

Kaliu Park torna a ser un èxit de públic

Kaliu Park torna a ser un èxit de públic

Kaliu Park, l’espai lúdic de Nadal de L’Hospitalet, ha tornat a ser un èxit de públic i tot un referent de les festes nadalenques, no tan sols de la ciutat sinó d’arreu de Catalunya.

Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’H, obre divendres a La Farga

Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’H, obre divendres a La Farga

El Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet, tornarà a obrir portes el proper divendres, 20 de desembre, a La Farga Centre d’Activitats, amb la gran pista de gel, el tobogan gegant, el Circ d’Hivern i diferents activitats lúdiques, espai de jocs, tradicions i espectacles per a infants i joves.

Tanquem amb 125.000 gràcies!

Tanquem amb 125.000 gràcies!

Kaliu Park, l’Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet ha tancat les seves portes amb un increment d’usuaris de l’espai de gel, la pista de patinatge i tobogan.

Share This