Select Page

Benvinguts de nou al blog del Kaliu Park!!

Ja tenim definida l’agenda del Kaliu Creatiu i també tenim ja preparades totes les activitats del Kaliu Lúdic, tot pensant en fer-vos passar el millor i més divertit Nadal a la ciutat.

El Kaliu Lúdic us ofereix les activitats següents:

  • El Món de Joc
  • 2 pistes de bàsquet 3 x 3
  • Tennis Taula
  • Ludoteca Infantil
  • Rocròdrom Inflable

El Kaliu Creatiu us porta una infinitat de tallers amb moltes opcions de dates i horaris, per tal de que tothom en pugui gaudir, i així us ho hem preparat en aquest PDF per tal de que hi tingueu accés i de que també us el pugueu descarregar:

Consultar / Descarregar PDF

Recordeu que al nostre web trobareu els preus del Kaliu Gel, així com tota la resta de les informacions que calguin sobre com gaudir d’aquesta nova edició del Kaliu Park, l’espai lúdic de Nadal de L’Hospitalet!!

Del 21 de desembre al 7 de gener us esperem al Centre d’Activitats de La Farga de L’Hospitalet, Bon Nadal a tothom!!

Accediu a d’altres articles de la nostra actualitat!!

Kaliu Park torna a ser un èxit de públic

Kaliu Park torna a ser un èxit de públic

Kaliu Park, l’espai lúdic de Nadal de L’Hospitalet, ha tornat a ser un èxit de públic i tot un referent de les festes nadalenques, no tan sols de la ciutat sinó d’arreu de Catalunya.

Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’H, obre divendres a La Farga

Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’H, obre divendres a La Farga

El Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet, tornarà a obrir portes el proper divendres, 20 de desembre, a La Farga Centre d’Activitats, amb la gran pista de gel, el tobogan gegant, el Circ d’Hivern i diferents activitats lúdiques, espai de jocs, tradicions i espectacles per a infants i joves.

Tanquem amb 125.000 gràcies!

Tanquem amb 125.000 gràcies!

Kaliu Park, l’Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet ha tancat les seves portes amb un increment d’usuaris de l’espai de gel, la pista de patinatge i tobogan.

Share This